Kerekes Sándor chef 2014 januárjában határozta el, hogy belevág saját termékek fejlesztésébe. Az alapanyag a mangalica és a szürkemarha lett. Ezekből készültek a különböző ízesítésű szalámik : tokaji aszus-diós, aszalt paradicsomos-kapribogyós, zöldborsos és a hagyományos paprikás (csípős és csemege) is megtalálható a választékban. A termékek elkészültek, a következő lépés egy olyan üzlet kialakítása volt, ahol nem csak ezeket a szalámikat lehet megvásárolni, hanem hasonló, kíváló minőségű, hazai gyártású termékeket is. 2014 december 1-én. megnyílt az Őshonos Delikát. A XIII.kerületben várjuk kedves vásárlóinkat, akik érdeklődnek a magyar kulinária iránt. Kínálatunkat folyamatosan újítjuk, bővítjük, ezzel is arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeinek megfeleljünk.