Őshonos Norvégiában !

2017 szeptemberében, Norvégiában/Oslóban, a Michelin-csillagos Restaurant Feinschmecker étteremben került sor egy borvacsorára a Happy Hungarian Wine jóvoltából, ahol Kerekes Sándor (az Őshonos Delikát tulajdonosa, a Csóka Fészek - Szépkilátó étterem chefje, valamint Bacsa Gábor az Apacuka Kávéház Étterem Varieté chefje hangolták össze a remek magyar borokat, a fantasztikus magyar ízekkel. A feladat nehezített volt, hiszen az étterem tulajdonos-chefje, Lars Erik Underthun a norvég ízeket varázsolta majd a magyar borok mellé. Természetesen a vendégek ízelítőt kaptak az Őshonos Delikát termékeiből is. 15 hónapig érlelt mangalica sonka, mangalica kenőmájas, áfonyás mangalica szalámi kerültek az asztalra...

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás